ВЕЛИКДЕН - НЕА АНХЕАЛО, ГЪРЦИЯ

АВТОБУСНА ПРОГРАМА ИЛИ СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Курортът Неа Анхеало се намира на 18 км. от гр. Волос, в югозападната част на залива Пагаситикос. Построен е върху руините на древния град Пирасос – пристанище на известния в древността град Тебес, споменат дори от Омир в „Илиада“Днешният град е създаден през 1906 г. от гръцки преселници от Поморие и дори в центъра се намира малка църква – прототип на тази в Поморие.

Пилион – планината над Волос, която образува п-ов между залива Пагаситикос и Егейско море; наричана от Омир „Лятната резиденция на Олимпийските Богове“Тя е и родината на Кентаврите.

1 ДЕН 26/04/19: Отпътуване от София в 6:00 ч. от стадион “ Васил Левски“ по маршрут София –Солун – Лариса – Волос – Неа Анхеало. Пристигане и настаняване в хотел Tokalis 3* следобяд . Свободно време. * По желание посещение на фабрика за производство на ципуро и вино. На място ще се разгледа технологията за производство на ципуро – гръцката национална алкохолна напитка, която е така характерна за този регион. Вечеря /според традицията безмесна на Разпети Петък/ с включено вино. Нощувка.

2 ДЕН 27/04/19: Закуска. Свободен ден или по *желание екскурзия планината Пилион – селищата Макреница и Портаря и разглеждане на гр. Волос. Прибиране обратно в хотела късния следобяд. Почивка. Към 23:00 часа посещение на църква за Празнична Великденска Литургия. Великденска Вечеря в ресторанта на хотела /след 00:00 часа/ с традиционните козунаци, яйца и супа „магерица“ и включено вино. Нощувка.

3 ДЕН 28/04/19: Закуска. ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО! Свободно време или дейно участие в приготовлението на обяда – пред хотела под съпровода на музика се пекат агнета на шиш и се приготвят традиционните „кукуреци“. Празничен Великденски обяд с агнешки чевермета, „кукуреци“, музика, вино и ципуро. Великден е дълбоко почитан празник в Гърция и на този ден почти нищо не работи, няма и много отворени таверни – предвидена е вечеря отново в хотела. Нощувка.

4 ДЕН: 17/04/17: Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

 

Цена на човек, за пакет, в лева

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ЦЕНА

Редовна Цена

Цена на човек в двойна стая

339.00 лв.

359.00 лв.

3-ти възрастен в двойна стая

339.00 лв.

359.00 лв.

Дете 0-5.99 г. с двама възрастни в стая

110.00 лв.

110.00 лв.

Дете 6-11.99 г. с двама възрастни в стая

210.00 лв.

220.00 лв.

Доплащане за единична стая

80.00 лв.

80.00 лв.

 

ЦЕНИ РАННИ ЗАПИСВАНИЯ са валидни при резервации направени до 28/02/2018 и 50% предплатен пакет !

За туристите, които желаят да ползват собствен транспорт, от цената се приспадат 70 лв. Стаите за ползване с личен транспорт са ограничени и подлежат на потвърждение. Туристи, пътуващи самостоятелно, нямат включена застраховка.

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

√ Транспорт с комфортен автобус;
√ 3 нощувки със закуски и 3 вечери /едната Великденска/ на блок маса в хотел Tokalis 3* с включено вино 
√ ПРАЗНИЧЕН ВЕЛИКДЕНСКИ ОБЯД – с включено вино и ципуро ;
√ Еднократно ползване на сауна и хамам по време на престоя в хотела;
√ WI-FI в хотела;
 Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София. /лица до 5 г. и над 64 г. имат доплащане/;
 Посещение на фабрика за производство на ципуро и вино;
√ Пътни, входни и магистрални такси;
√ Водач през цялото пътуване;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

√ Екскурзия до Пилион и гр. Волос – 20 €, деца до 11.99 г. – 15 €;
√ Разходи от личен характер;