Villa Santa Maria

Hotel Overview

двойна стая
75.00

за двама

Цената е за настаняване в двойна стая на вечер с включена закуска.


Скъпи почитатели на свежите планински преживявания, имаме удоволствието да представим на Вашето внимание един нов семеен хотел, намиращ се в прекрасната част на Родопа планина – Цигов чарк – Язовир Батак.  Разположението на СЕМЕЕН ХОТЕЛ „Вила Санта Мария” създава условия за почивка и възстановяване, за риболовен, ловен, селски, исторически и религиозен,  високопланински и хоби туризъм, водни развлечения, както и за зимни, развлекателни и екстремни спортове.

Хотелът се състои от 6 двойни стаи, 2 едноспални апартамента и 1 мансарден апартамент, ресторант с 35 места и открита панорамна тераса с 40 места. Всички помещения, ресторант и панорамна тераса са с неповторима гледка към язовир Батак.

В близост се намират уникални природни резервати и изобилие от неповторорими изкуствени езера.

Храната в ресторанта се приготвя на място с гарантирани домашно приготвени продукти, като приоритет имат вкусното агнешко и телешко месо от  Родопски регион, домашни зайци, местните картофи, на място приготвени сладка от диворастящи плодове – ароматни горски ягодки, черна боровинка, малини, къпини. Във всеки момент можете да се освежите с чай от горски билки, овкусен с боров или билков мед от Баташки производители. Обстановката е близка до домашния уют. Това е мястото за Вашия семеен празник, събитие или дори само здравословно хранене.

Очаква Ви атмосфера, която ще Ви зареди и ще остави приятни спомени!

special offer