ЛУКСОЗНИ ВИЛИ БОР, СМЪРЧ И ЕЛА

Hotel Overview

от 2 до 6 човека
599.00

лева за нощ

Цена за цяла вила – дневна, три двойни стаи, две бани, тераси


Луксозни къщи „СМЪРЧ“, „БОР“ „Ела“ – три луксозни къщи на брега на яз. Батак, част от СПА хотел Хебър 4*.

Перфектно място за Вашата почивка!

Местността Дъното, язовир Батак обхваща една от най-красивите и живописни местности, разположен в подножието на Родопите!

В която и от къщите да се настаните ще почуствате комфорта, уюта и спокойствието пред живия огън в камината с чаша вино и приятели….

Може да приготвите барбекю или да се любувате на гледката през прозореца, а именно язовир Батак и Родопите.

Всяка една от къщите е на три етажа със следното разпределение :

1 етаж– хол с кухненски бокс и камина

2 етаж:  спалня

3 етаж: 2 спални помещения с отделни санитарни възли

Удобства:Wi-Fi, Паркинг, камина, гледка към язовира

Семеен Хотел Спа Хебър, който е на 50 м от вилите разполага с ресторант и лятна градина с директен изглед към яз. Батак. Тук може да се потопите в елегантна и уютна обстановка, съчетана с отлична кухня и богата селекция от вина, гарантиращи едно приятно изживяване.

На гостите се предлага:

  • СПА център;
  • джакузи;
  • парна баня;
  • водни джетове понтонна лодка Bentley;
  • риболов;
  • велосипеди;

Язовир Батак е шестият по големина язовир в България, разположен е в Западните Родопи, Област Пазарджик. Язовирът отстои на 4 км. от Батак, на 7 км. от Ракитово и на 12 км. от Велинград.

Климатът тук до 1000 м н.в. се характеризира като преходноконтинентален, а в планинския и високопланинския пояс климатът има планински характер. Снегът през зимата се задържа от 2 до 5 месеца.

Язовир „Батак“ е прочут сред рибарите като чудесна дестинация за риболов. Непосредствена близост на курорта до ридовете на връх Голяма Сюткя (2186 м) в Родопите предлага добри възможности и за пешеходни преходи. В язовира се практикуват и водни спортове – разходки с водни колела, лодки, джетове.
На територията на Община Батак има няколко ловни стопанства, които развиват ловен туризъм.

През зимата курорт „Язовир Батак“ е притегателно място и за любителите на зимни спортове. В курорта е изградена ски писта с дължина 1500 м. В долната си част пистата е полегата и е по-подходяща за начинаещи скиори, оборудвана е с два въжени скли влека с ръкохватки. Горната част на пистата  е по-стръмна, там на разположение на скиорите е паничкио ски влек. На разположение на туристите е и ски гардероб.

На територията на курорт „Язовир Батак“ има множество хотели, вили и еднофамилни къщи. В близост са градовете Батак, Велинград и Пещера, където има много културни и исторически забележителности.

special offer