НОВА ГОДИНА 2019 В СТАРАТА КЪЩА - ВЕЛИНГРАД

Оферта Нова Година в Семеен хотел „Старата къща“ – Велинград 

Три нощувки от 29.12.2018 до 02.01.2019

Наем на цялата къша / капацитет 16 възрастни и 4 деца/ – 1800 лв.

Цената включва: 3 нощувка и закуска, безплатен Wi-Fi на територията на хотела, туристическа такса, застраховка, ДДС.

Доплащане за Празнична вечеря в ресторант „Веселото село“- 31.12.2018 год.

 Куверт Възрастен-  75 лв.

Куверт дете до 12 год.- и 35 лв.

Уютни стаи в традиционен възрожденски стил, допълнени дискретно със съвременни удобства и всичко това  в центъра на Велинград – СПА столицата на Балканите!

Семеен хотел „Старата къща“ – Велинград е реставрирана и обновена 160-годишна къща. Работи целогодишно като туристически комплекс.

Сградата е построена през XIX в. и е запазила автентичността си, защото всички строителни подобрения през годините са били съобразени с изискванията и традицията на възрожденската архитектура. Семеен хотел „Старата къща“ – Велинград не е част от съвременно строителство имитиращо старобългарска архитекура, а напълно автентична старинна къща, бивш турски конак.

Намира се в центъра на град Велинград. Уникална е със своята автентичност и стил, бутикови стаи, рисувани мебели, дърворезби и стенописи. През летните месеци гостите могат да се потопят в прохладата на лятната градина и на чардака под асмата, а зимата пред камината в механата. Перфектно обслужване и вкусни ястия от българската национална кухня, традиции и родопско гостоприемсво за всеки гост.

special offer