НОВА ГОДИНА 2019 В STELA DELUXE APARTMENTS - ВЕЛИНГРАД

Пакет Нова Година

Период на настаняване- 29.12.2018- 02.01.2019 год.

 

Мин.престой- 3 нощувки

  1. Делукс Апартамент – 1 спалня за двама – 450 лв.
  2. Апартамент делукс- 2 спални за четирима- 600 лв.

 

Цената е за целия пакет на помещение и включва: Три нощувки, интернет, застраховка, паркинг място.

 

Доплащане за празнична Новогодишна вечеря на 31.12.2018 год./ по избор/

Ресторант К2- цена на куверт- възрастен 99 лв.

Ресторант „ Родопско село“- куверт възрастен- 88 лв.

Ресторант „Том и Нези Класик“ куверт възрастен 140 лв.

Ресторант „Чинарите“ – куверт възрастен- 85 лв.

 

Стела Делукс Апартаменти е луксозен апарт хотел, разположен в сърцето на Велинград – спа столицата на Балканите. Настанявайки се при нас, получавате не само добро обслужване, но и уют и спокойствие, както и отнемащи дъха гледки, на които да се насладите. Разположен в центъра на града, хотелът предоставя възможност за пълна релаксация, както и лесен достъп до всички забележителности на града.

Историята на града е базирана на обединението на трите села Чепино, Лъджене и Каменица през 1948 година. Велинград е разположен в най-китната част на западните Родопи на височина 750-780 м. над морското равнище.

Стела Делукс Апартаменти разполага с десет апартамента, в които ще намерите уют и ще можете да отпочинете спокойно по време на отпуската или почивните дни. Във всеки апартамент е заложено на индивидуалността и е проектиран и обзаведен от професионалисти в архитектурата и интериорния дизайн, а така ние сме уверени, че ще получите уникалното изживяване, което търсите. Всеки апартамент разполага с голяма спалня, оборудвана кухня, телевизор с кабелна телевизия, хладилник и тераса, от която виждате центъра на изток и красивата природа на запад. За гостите на хотела има на разположение безплатен Wi-Fi и паркинг. Всички апартаменти са оборудвани с: Телевизор, Хладилник, Оборудвана кухня, тераса, Безплатен Wi-Fi