Хотел Широка лъка

Hotel Overview

двойна стая
99.00

за двама

Цената е за настаняване в двойна стая на вечер с включена закуска.


За ценителите на стила и елегантността!

Уникалната комбинация от модерен уют, безупречно обслужване и разнообразни възможности както за активна, така и за разпускаща почивка ще удовлетворят и най-високите Ви изисквания.
Построен през 2009 година, хотел „Широка лъка“ се отличава с  уникална архитектура и луксозен интериор и напълно отговаря на съвременните разбирания за място за пълноценна ваканция. Той гарантира безкомпромисен стандарт и изискана атмосфера, които няма да откриете другаде.
Изключителното му местоположение в сърцето на архитектурния и фолклорен център на Родопите Ви осигурява непосредствен достъп до национални и исторически забележителности и в същото време до предизвикателствата на горските пътеки или ски пистите на планината. Като модерна реплика към вида на автентичните български къщи, хотелът поддържа стил, който ще ви достави истинско естетическо удоволстие.
Хотел „Широка лъка“ Ви предлага пълна гама услуги, качество и спокойствие,  и отговорна грижа за вашето здраве. Ето защо ястията, включени в неговото здравословно меню, са приготвени от екологично чисти продукти. Чиста и преветлива обстановка без тютюнев дим!

Избягайте от сивото ежедневие на града и се потопете в спокойствие и релакс!

special offer