Хотел Hebros Residence - Пловдив, България

Hotel Overview

двойна стая
194.00

за двама

Цената е за настаняване в двойна стая на вечер с включена закуска.


Елегантният хотел Хеброс се помещава в 200-годишна ренесансова сграда, разположена в идеалния център на Стария град в Пловдив. Има разкошен интериор, отличен с награди ресторант и сауна. Традиционният вътрешен двор е идеално място за хранене на открито.

Хотел Резиденция Хеброс предлага луксозни стаи, обзаведени със старинни мебели. Сред модерните удобства са безплатен Wi-Fi и плоскоекранен телевизор. Някои стаи имат вана на крачета в спалнята.

Ресторантът сервира български гурме специалитети и международна кухня. Богатата винена листа включва над 400 марки вино, а сомелиерите на ресторанта могат да препоръчат подходящия за всяко ястие вид.

На 150 м от хотела има автобусна спирка, а жп гарата е на 2 км. Популярна местна забележителност е Балабановата къща, разположена само на 50 м. Персоналът на рецепцията може да организира трансфер от летище Пловдив, което е на 20 км, или от летище София, отстоящо на 120 км.

Пловдив – център е прекрасен избор за хора, интересуващи се от архитектуракултура и римски руини.

За пълна ценова информация и всички подробности към изготвена персонална оферта се обърнете към нашия офис или на контактите в сайта.

special offer