Best Western Premier Sofia Airport Hotel - София, България

Hotel Overview

двойна стая
147.00

лева за нощувка

Цената е за настаняване в двойна стая на вечер с включена закуска.


Отлично местоположение, модерни съоръжения, най-новите технологии, добре познат бранд, утвърдени стандарти за качество, добре обучен и винаги готов да Ви обслужи персонала – Best Western Premier Летище София разполага с всичко това.

Със стратегическата си локация, идеално разположен в новия бизнес район на столицата и само на 900 м от Терминал 1 и 1000 м от Терминал 2 на международното летище София, новият, луксозен, 4-звезден Best Western Premier Летище София предлага удобен достъп от две основни магистрали и няколко динамични бизнес центрове, включително Sofia Airport Center и Търговски Център Европа (Τrade Center Europe). С метростанция „Летище“ в близост, спирка на градския транспорт пред самия хотел и таксита в рамките на няколко метра, гостите на хотела могат да се възползват от различните възможности, които предоставя града – да посетят различните административни и бизнес сгради, търговски центрове, заведения, или да разгледат местните забележителности.

Хотел Премиер Летище София Ви предоставя безплатен транспорт от и до Летище София по предварителен график.

С модерен дизайн и оборудван с най-високите съвременни технологии, Best Western Premier Летище София разполага с 155 просторни Premier King и Twin стаи, Deluxe Queen стаи и Бизнес апартаменти. Насладете се на прекрасната гледка към Витоша, или пистата на летище София, докато си почивате на леглото Suite Dreams® by Serta, в една от удобните ни стаи, със самостоятелно контролиран климатик, с напитка от нашия мини-бар в ръка.

„Barillon 1909“ Ресторант § Бар е Вашата „зона на комфорт“ – това е мястото, където с вестник в ръка ще се насладите на чаша прясно кафе сутринта; мястото, което ще утоли глада Ви с един бърз снак следобед. Това е мястото, което със своята уютна, но и елегантна атмосфера, ще разсее мислите Ви вечер и мястото, където, с аперитив, в компания на приятелите, ще разтоварите стреса от динамичния работен ден.

Започнете деня си в „Barillon 1909“ със здравословна закуска, наслаждавайки се на нашата селекция от предложения и опитвайки асортимента от прясно приготвени закуски, включително и ексклузивния ни шоу-кукинг корнер. Имате ранен полет? Възползвайте се от нашата ранна закуска, от 04:00 до 07:00, с най-предпочитания асортименти от континенталната закуска.

Отбийте се в изпълнения с  дневна светлина, „Barillon 1909“ за обяд и се потопете в гледката от френските ни прозорци, или съчетайте вкусната вечеря с изтънчената атмосфера на „Barillon 1909“. Главният ни готвач и екипът му са Ви приготвили различни специалитети от Средиземноморската и Европейската кухня, които да „попиете“ с някое от вината от нашата винена листа.

“Barillon 1909” Ресторант § Бар е отворен всеки ден, от 07:00ч. до 23:00ч.

 

special offer