Campanella Boutique Hotel

Hotel Overview

двойна стая
139.00

за двама

Цената е за настаняване в двойна стая на вечер с включена закуска.


Съвсем новият елегантен бутиков хотел Кампанела се намира в центъра на Стария град на Банско, в непосредствена близост до църквата „Св. Троица“, къщата-музей на Никола Вапцаров и много други исторически забележителности. Атрактивната главна улица „Пирин“ е само на няколко метра.

Хотелът предлага ресторант с романтична обстановка, домашна атмосфера и уникални ястия с продукти от биоферма. Гостите ползват безплатен WiFi и безплатен обществен паркинг при наличност.

Всички стаи, студия и апартаменти са с панорамен изглед към планината и разполагат с минибар, телевизор, DVD плейър, безплатен интернет и сейф.

При заявка и срещу допълнително заплащане се предлагат масажи. При заявка може да се организира конна езда, посещения на исторически паметници, райони с уникална природа и много други. Ресторантът предлага международно меню с био продукти.

Кабинковият лифт е на 10 до 15 минути пеша от хотела, а хотелът целогодишно предлага безплатен трансфер до него. Можете също така да закупите ски карта директно в хотела. На място има ски гардероб.

За пълна ценова информация и всички подробности към изготвена персонална оферта се обърнете към нашия офис или на контактите в сайта.

special offer