Термален къмпинг Велинград

Термален Къмпинг Велинград е изграден и пуснат в експлоатация през 2019 г. Той разполага с 35 места за настаняване на кемпери, каравани или палатки и предлага на гостите си собствен термален център.

Намира се в СПА столицата на Балканите – Велинград, по пътя за м. Юндола, в частта на града с най-здравословен и благоприятен климат – точно до Белодробна Болница „Св.Петка Българска”. Локацията му е изключително удобна и за пешеходни и вело разходки до центъра на града по вътрешна алея, а околността е от горска растителност, която създава усещането за уединение и тишина сред природата.

Местата за настаняване взаимстват европейския модел, като са частично разположени на трева и частично чакълирани и валирани, за да няма затъване и подгизване при дъждовно време и сняг. Всяко място е с електрозахранване и водоснабдяване. Санитарните възли са в удобна близост до къмпинг местата от двете зони на къмпинга.

Собственият термален център на къмпинга предлага класическа и солна сауна, парна баня, студен шоков басейн, стая за релакс, душове, съблекални и масажен кабинет. Три външни – детски, голям за плуване и топло джакузи и един вътрешен басейна, захранени с минерална вода от каптиран и естествен извор.

В дните на лошо време гостите могат да се възползват от голяма механа с напълно оборудвана кухня, където сами да приготвят ястията си и да се събират с приятели. Уютът е гарантиран от голяма родопска камина и перфектна гледка към планината през френските прозорци.

За най-малките гости има изграден външен детски кът. На долно ниво в сградата съществува зала за игра с тенис маса, клатушки, тенис на маса, въздушен хокей, футбол на маса, настолни игри и други занимания за малки и големи.

 

Настаняване Делнични дни                       (Неделя – Четвъртък) Уикенд настаняване                    (Петък и Събота)
Двама възрастни 69,00 лв. 79,00 лв.
Един възрастен 59,00 лв. 69,00 лв.
Дете до 4,99 г. БЕЗПЛАТНО БЕЗПЛАТНО
Дете 5,99 г. до 11,99 г. 4,90 лв. 4,90 лв.
Дете над 12 г. или трети възрастен 9,90 лв. 9,90 лв.

 

Цените включват:

  • Неограничен интернет + wifi
  • Връзка за ток и вода на всяко парко място
  • Зала за хранене с кухненско оборудване – на самообслужване
  • Три външни и един вътрешен басейна с минерална вода
  • Класическа и солна сауна, парна баня, шоков басейн, зала за релакс
  • Детски кът за най-малките, зала за игри, детска площадка в парка на къмпинга
  • Тенис на маса – вземане на хилки и топчета от Рецепция
  • Игри (карти за игра, табла, шах) – вземане от Рецепция
  • Включена в цената медицинска застраховка, туристическа такса и ДДС

special offer