Complex Chateau Copsa

Hotel Overview

двойна стая
99.00

за двама

Цената е за настаняване в двойна стая на вечер с включена закуска.


Архитектурата и разположението на Chateau Copsa следва канона на замъците от ранното Средновековие – внушителен каменен градеж върху възвишение, с обитаеми овални кули в четирите края на основното тяло.

Проектът е дело на известния български архитект Жеко Тилев. В контраст на грубата каменна фасада е изтънченият интериор. Усещане за непреходност – дизайнерски кристални полилеи от Мурано, плюш и коприна от флорентински производители на тъкани, антични декорации, мебели от масивен дъб, зелен и черен мрамор от Зимбабве, постели от египетски памук, и най-важното – духът на фамилията Минкови.

Надяваме се атмосферата и всеки детайл, за който сме помислили, в ресторанта на Шато Копса, да допринесе за пълната наслада на сетивата ви. Ресторантът разполага с шестдесет места за настаняване на гости. Всички ястия се приготвят в момента на вашето желание, единствено от свежи продукти според сезона. Това, което със сигурност трябва да опитате, са нашите предложения за ястия от прясно уловен дивеч.

Винената листа е лимитирана и представена единствено с богатата сортова селекция на вината на Шато Копса.Единствено гостите на Шато Копса имат възможността да опитат наши лимитирани специални вина и реколти, изчерпани на пазара.

Собствените лозови масиви на Шато Копса са 50 хекатра, разположени в сърцето на Розовата долина. Този винен микро район, закътан между южния склон на Стара Планина и Средна гора, е изключително благоприятен за отглеждането на висококачетсвени бели сортове вина. Интензивните аромати от розовите масиви и лавандуловите полета, постоянното движение на въздушни маси, мекия климат, подсигурен от двете планини, обградили долината, всичко това допринася за уникалния тероар на района.

 

За пълна ценова информация и всички подробности към изготвена персонална оферта се обърнете към нашия офис или на контактите в сайта.

special offer