Doryssa Seaside Resort - остров Самос, Гърция

Ако сте страстни фенове на виното, вашето място е гръцкият остров Самос. Там ще се доближите с една крачка до боговете, защото той е родното място на богиня Хера.

Самос  е най-източният гръцки остров в Егейско море и е почти на една ръка от Турця –  1500 м го делят от турския малоазийски бряг в най-тясната точка на пролива Микали. Островът носи прозвището “Вечно зеленият остров”, а ще разберете защо – едва след като го посетите.

Хотел Doryssa Seaside Resort се намира на плажа в Pythagorion, остров Самос, Гърция, на около 1км от пристанището и на 1,5 км. от летището. Този 5-звезден хотел предлага настаняване в 278 климатизирани стаи и апартаменти с телефон с директно избиране, сателитна / кабелна телевизия, Wi-Fi интернет, мини хладилник, самостоятелна тераса и самостоятелна баня със сешоар. Някои стаи разполагат с кухня. Има фоайе с рецепция, мини маркет, магазини, sallon красота, бар, ресторант и зала за закуска, рум сървис и паркинг. Хотелът разполага с открит плувен басейн с бар край басейна с шезлонги и чадъри, детски басейн, детска площадка, тенис корт и волейболно игрище.

Цена от 429 лева на човек за 3 нощи/ 4 дни със закуска
Доплащане градска такса 4 евро на вечер. Заплаща се на място в хотела
За допълнителна информация и конкретна персонална пълна оферта за дати, трансфери и допълнителни екскурзии се свържете с нас.

special offer