Grand Forest Metsovo

Hotel Overview

junior suite
242.00

за двама

Цената е за настаняване в апартамент на вечер с включена закуска.


Grand Forest Metsovo – член на Small Luxury Hotels of the World – с неговите 5-звездни услуги, кани посетителите да открият автентичното гостоприемство и природното и културно богатство на Мецово.

 

Grand Forest Metsovo е идеална дестинация за планинска почивка на Балканите. Горещо гостоприемство и комфортно настаняване през цялата година в най-известната планинска дестинация на Гърция! Той се намира в подножието на Националния парк Пиндас (Valia Calda), в сърцето на гъста борова гора, предлагащ зашеметяващи панорамни гледки. Планините Пиндас и околните гори имат нещо уникално, което да показват всеки сезон – цветове и преживявания. Планинското градче Мецово е идеално място за посещение през всички сезони и тук можете да се насладете на разнообразие от планински пейзажи. През зимата същите пейзажи са покрити с бял цвят, предлагащи приключения и ски забавления!

62-те апартамента на Grand Forest Metsovo са напълно оборудвани и проектирани в модерен и приятелски стил.

Ресторантът “ Metsovo 1350 м.“ с традиционната местна кухня на Епир и „Лоби кафе“, са различни възможности както за гости, така и за външни посетители. Минималистичното настроение на атмосферата и красотата на пейзажа приятно интригуват всички сетива.

Във Fontus Spa, басейните и фитнеса предлагат усещания за уелнес и подмладяване и допълват преживяването от престоя в петзвезден хотел.

special offer