Хотел H10 Casa del Mar - о-в Майорка, Испания

Хотел H10 Casa del Mar **** – Санта Понса, о-в Майорка, Испания

Цена:
7 нощувки / 8 дни със закуска – от 562 лева на човек

Балеарските острови са архипелаг в западната част на Средиземно море, принадлежащи на Испания. Това е едно от най-слънчевите и прелестни места на света. Към архипелага принадлежат островите Майорка, Менорка, Ибиса и Форментера. Растителността е типична средиземноморска, представена от цитрусови насаждения и вечнозелени храсти и дървета, които са разпространени на повечето от островите. Мекият климат през цялата година, прекрасните и екзотични пейзажи, съхранените традиции и култура са само част от атракциите на тези райски кътчета. Типични за населението на Балеарските острови са бързите и ритмични танци и пъстрите разнообразни носии, както и екзотичната, но много вкусна кухня. Тук можете да прекарате незабравима почивка, да релаксирате, да се забавлявате и да опознаете различна култура.Широката гама туристически услуги и привилегированото им местоположение превръщат Балеарските острови в една от най-добрите средиземноморски туристически дестинации, включително и през зимата.

Остров Майорка 
Гаранция за спокойствие, плажове и природа, Майорка ще Ви впечатли и с изключителното си художествено и историческо наследство и оживената културна атмосфера, която се вдишва във всичките й кътчета. По цялата география на острова Ви очакват очарователни места като средновековни крепости, праисторически останки, ренесансови дворци и готически сгради.
Релефът на острова е изключително разнообразен – планински региони, скалисти брегове, пясъчни плажове, красиви заливи и изобилие от растителност.
Умерените температури и мекият средиземноморски климат правят Майорка привлекателна дестинация по всяко време на годината, а зеленината и екзотичната природа могат да задоволят капризите и на най-запаления пътешественик.
Плажовете на острова, известни в целия свят със своята красота, ситен пясък, чиста вода, организация, сигурност и качество на обслужването привличат над 12 млн. туристи годишно и го правят идеално място, както за пътешествия с любим човек, така и за кратко бягство в света на мечтите.

Курортът Санта Понса е процъфтяващ курорт на югозападния бряг на Майорка и е една от най-популярните почивни зони на острова, разположена на 20 километра западно от столицата Палма.
Атрактивният, пясъчен плаж на Санта Понса е разположен в живописен залив, в сърцето на курорта. Златният пясък, разнообразните водни спортови и топлият средиземноморски климат – всичко това е гаранция за Вашата пълноценна почивка.

 

За допълнителна информация и конкретна персонална пълна оферта за дати, трансфери и допълнителни екскурзии се свържете с нас.

special offer