Hotel Romantica

Hotel Overview

двойна стая
59.00

за двама

Цената е за настаняване в двойна стая на вечер.


Комплекс „Романтика“ Ви предлага гостоприемството си.

Разнообразни възможности за настаняване (за семейства, двойки, по-големи и по-малки компании), превъзходна кухня, гледка към язовир „Доспат“ и красивите му брегове, зелени поляни за игра на децата, възможности за активна почивка, лов и риболов – Вашата весела, приключенска ваканция сред природата започва с резервация при нас.

Комплекс „Романтика“ разполага със следните възможности за настаняване – двойни и тройни стаи в хотелска част и в къщи, апартаменти, студиа, мезонети, етаж от семейна вила, самостоятелна къщичка, бунгало. Всички те са обзаведени удобно и уютно. В интериорните решения е наблегнато на естествените материали и топлите цветове. От прозорците на помещенията се разкриват красиви гледки. Дори най-малкият детайл подканва към почивка и забавления.

Може да прекарате почивката си, излегнати на някоя поляна, гледайки към язовир „Доспат“, а може да си организирате и по-активна почивка, изпълнена със забавления за цялото семейство. И то забавления, които само природата може да ви предложи: лов, риболов, разходка с лодка. Предвидени са и специални развлечения за деца. В почивна база „Романтика“ със сигурност няма да скучаете и ще отнесете със себе си незабравими спомени.

 

За пълна ценова информация и всички подробности към изготвена персонална оферта се обърнете към нашия офис или на контактите в сайта.

special offer