Hotel Vega - София, България

Hotel Overview

двойна стая
167.00

за двама

Цената е за настаняване в двойна стая на вечер с включена закуска.


Привлекателен и престижен, Хотел ВЕГА София ще Ви изненада с елегантен стил, луксозен интериор и модерна интерпретация на класически елементи.

Хотелът разполага със 67 стаи за гости и 10 луксозни апартамента, уникални по отношение на дизайн и декор, добре решени в индивидуален стил, сътворени от водещи български дизайнери.

Ресторант „Стара София“ в Хотел „ВЕГА София“ е забележителен с елегантния си декор и изящната кухня. Менюто в ресторанта е създадено със специално отношение към храната и винаги предлага най-доброто за сезона. Здравословна храна, както и типична българска и чуждестранна кухня са само част от предложенията ни към хората с изтънчен вкус, а за любителите на кулинарни пътешествия предлагаме месечни тематични менюта от различните краища на света.
В ресторант „Стара София“ Вие ще се потопите в атмосфера на дискретно и професионално обслужване, приятна музика и хармония. Уникално платно-фотос Ви връща във времето, представяйки атмосферата на известната в София  ул. Търговска през далечната 1900 г.
Елегантни маси до прозорците и чудесна гледка към планината Витоша са друго предимство на ресторанта.

Към ресторант „Стара София“ има и уникална винарна на 10 метра под земята, предназначена за познавачите и ценители на хубави вина. В изключителната обстановка на дегустационната зала, със съответната дискретност може да опитате някое от специално селектирани вина.
Колекцията от напитки на Хотел „ВЕГА София“ беше наградена от списание Бакхус като най-добрата за 2008 година и продължава да бъде от най-добрите!

special offer