Keros blue hotel - остров Лимнос, Гърция

Keros blue hotel се намира на източното крайбрежие на остров Лимнос, на плажа Керос. Подходящ е за любителите на екстремните спортове, кайт и уинд сърфа.

Keros Blue е нов луксозен хотелски комплекс край морето. Състои се от едноетажни дизайнерсики къщи от камък и дърво. Комплекса разполага с 24 часова рецепция, паркинг, ресторант, коктейл бар, платформа за йога, наем на велосипеди, екипировка за сърф, нов и модерен басейн с форма на хвърчило с отделен детски басейн и детска площадка, масаж и конферентна зала.

Стаи: 
Keros Blue разполага с 17 двойни стаи и голяма къща с две спални и кухня. Всички стаи разполагат с интернет, баня ( душ кабина ), сешоар, климати, телевизор, хладилник, сейф, кафе машина и големи веранди с хамаци за почивка.

 

„Лимнос, най-обичаната суша.“ – Омир

 

Остров Лимнос се намира в Егейско море, на юг от островите Тасос и Самотраки, югоизточно от Атон (Света гора) и е едно от най-популярните места за кайт сърф. Както турския остров Гьокчеада е топ мястото за уинд сърф, така е Лимнос за кайт сърфистите.

Има няколко начина да се стигне до Лимнос – с ферибот (от Кавала или от Солун) или със самолет (от Атина или от Солун).

Лимнос не е сред най-известните по света космополитични гръцки острови, като Родос, Миконос, Керкира (Корфу) и др., тъй като започна туристически да се развива сравнително късно, сиреч в последните 25 – 30 години. Това обаче се превърна в предимство, тъй като острова така е запазил облика си, без да се е извършила сериозна намеса в околната среда, което го прави съблазнителна дестинация за все повече туристи.

 

.

Цени на помещение, на нощ, с включена закуска:

Вид настаняване пред сезон нисък сезон среден сезон висок сезон
(25.04-20.05;) (21.05 -10.06; 1.10-30.11) (11.06-25.06; 10.09-30.09) (26.06.-09.09)
Двойна делукс стая (двама възрастни + до едно дете в цената на допълнително легло) 72 Euro 85 Euro 119 Euro 169 Euro
Луксозна вила /две спални с двойно легло, две бани и дневна с мека мебел и напълно оборудвана кухня; (възможност за до 6 възрастни – двама на мека мебел и допълнително детско легло) 149 Euro 169 Euro 259 Euro 359 Euro

special offer