Premier Luxury Mountain Resort

Hotel Overview

double room
154.00

за двама

Цената е за настаняване в двойна стая на вечер с включена закуска.


Зимата в Банско е просто великолепна! След като първите снежинки покрият върховете на Пирин, най-дългият ски сезон на Балканите започва! Камините са запалени, за да Ви сгреят след цял ден на лудуване в снега, а чашите топло какао чакат да затоплят обрулените Ви от вятъра бузи! От декември до април, докато времето е студено, а снежната покривка – дебела, Premier Luxury Mountain Resort е идеално място за удобна, уютна и активна зимна ваканция.

Атмосферата в Premier Luxury Mountain Resort варира в зависимост от сезона!

Топлината и уютът на зимата се превръщат в процъфтяващата свежест на пролетта, която предава щафетата към безгрижната радост на лятото и романтичната съблазън на есента!

Закритите и открити пространства на Premier Luxury Mountain Resort съществуват в хармония и уважение със заобикалящата ги природа, издигайки в култ красотата на планината.

Впуснете се в сезонни активности, насладете се на вкусни ястия, приготвени с пресни местни продукти, или се поглезете с луксозни козметични процедури; всичко това в очарователната атмосфера на Premier Luxury Mountain Resort.

Внимание към детайла, уютно обзавеждане, стилен интериор, лукс и елегантност, заедно с модерни удобства – всичко това може да бъде открито във всеки от 14-те различни вида стаи и апартаменти на Premier Luxury Mountain Resort.

Приятели, които търсят най-доброто място за почивка след активен ден, семейства, желаещи обезопасена стая, младоженци в преследване на романтично уединение, мениджъри, пристигнали за бизнес среща, откриват в Premier Luxury Mountain Resort идеалната стая или апартамент, създадени специално за техните конкретни нужди и желания!

Колекцията от стандартни и премиум стаи и апартаменти на Premier Luxury Mountain Resort предлага най-доброто в света на хотелиерството. Банско вече е любимият Ви курорт! Превърнете Premier Luxury Mountain Resort в своето любимо мястото тук!

Le Spa в Premier Luxury Mountain Resort, Банско, е създаден, за да се чувствате красиви и подмладени! Отдайте се на масажи, разкрасителни процедури и терапии, извършвани от професионални, лицензирани терапевти; можете да релаксирате край закрития плувен басейн, да тренирате във фитнеса и още толкова много неща, които да повдигнат настроението и да заздравят тялото и духа Ви!

Два ресторанта и бар са Вашите гастрономически убежища в Premier Luxury Mountain Resort.

В каквото и настроение да сте, ресторантите „Дионис“ и „Амброзия“ ще Ви предложат богати, свежи и апетитни вкусове, които ще очароват небцето Ви и ще опиянят всичките Ви сетива!

Ресторантите на Premier Luxury Mountain Resort ще Ви отведат на незабравимо гастрономическо пътешествие около света!

А ако сте в настроение за дълги разговори в компанията на чаша качествено питие, бар „Нектар“ винаги е готов да Ви посрещне с големи глътки течно удоволствие!

Лятото в Банско е възхитително!

Гората на Пирин е зелена и пищна, а в Premier Luxury Mountain Resort вратите са широко отворени и всички се пренасят на открито!

Богатият аромат на цветя и дървета, освежаващият кристално чист въздух и яркото слънце озаряват целия курорт!

Прекарайте своята почивка в Банско и Premier Luxury Mountain Resort! Релаксирайте край басейна, насладете се на сладкото лято, опитайте пресните плодове и зеленчуци в ресторантите и бара; отидете на поход или езда, cпортувайте и изследвайте  национален парк Пирин, част от световното културно наследство на ЮНЕСКО; едно свежо начало, което ще Ви направи нови хора!!!

special offer