Primoretz Grand Hotel & Spa - Бургас, България

Емблематичният Гранд Хотел и СПА Приморец е различен в обслужването и в елегантния си стил, като Ви предоставя  автентично и комфортно изживяване, с внимание до най-малкия детайл – от Вашето настаняване и почивка, до бизнес мероприятие и среща. Защото това, което ни отличава от останалите морски и бизнес хотели е, че тук гостите се наслаждават на кулинарно пътешествие в Средиземноморска атмосфера и истинско 5-звездно СПА изживяване, на крачка от брега на морето, в чудесна комбинация с Морската градина на красивия град Бургас.

Хотелът е разположен в бургаската морска градина, в непосредствена близост до плажната ивица.

Впечатляващо заобграден от морето, бургаския плаж и китната зеленина на морската градина, СПА центърът на хотела е разположен на 3000 m² и предлага почивка и релаксация, подобряване на здравето и характеристиката на кожата и тялото. Предлаганите терапии с апликация на българска кал притежават силно противовъзпалително и болкоуспокояващо действие, като в същото време подобряват обмяната на веществата на орагнизма. Калта е подходяща за лечение на болки в коленете, както и гърба и гръбначния стълб.

Нашият СПА център обещава максимална релаксация по време на спа или семейната почивка в луксозен хотел на брега на Черно море. Нашите професионални терапевти ще се грижат за Вас по време на посещението Ви в СПА центъра.
  • 3000 m² спа и уелнес зона с голям басейн, джакузи, сауна, спа козметични услуги, фитнес (Lifefitness САЩ), лични треньори и йога
  • Финландска сауна, нежна арома сауна и парна баня
  • Ориенталски почивка и отдих в турската баня с успокояващ ефект на пилинг на тялото
  • Известни линии козметични продукти
  • С йога майстора може да намерите вътрешен баланс и перфектна почивка и релаксация
  • Нашият личен треньор помага с най-новите тенденции във фитнеса
  • Използвайте нашите предложения за спа-ден и намерете почивка и релаксация дори и без нощувка в хотела
  • В допълнение към разнообразието от оферти за красота, в хотела се намира и фризьорски салон

special offer