Rosslyn Central Park Hotel - София, България

Hotel Overview

двойна стая
272.00

за двама

Цената е за настаняване в двойна стая на вечер с включена закуска.


Луксозният бизнес хотел Сентръл Парк Хотел София е разположен в най-привлекателната част от центъра на столицата, на булевард Витоша. Хотелът предлага високо ниво на обслужване, модерно оборудване и всички удобства съпътстващи съвременните условия на живот. Сентръл Парк Хотел София съчетава модерен дизайн и уютна атмосфера, комфорт и елегантност с българско гостоприемство и безупречно обслужване, удовлетворяващо и най-взискателните гости.

С изглед към Витоша, в съседство с Националния Дворец на Културата, Сентръл Парк Хотел София е в непосредствена близост до основните административни и финансови институции на столицата. На пешеходно разстояние се намират множество ресторанти, увеселителни заведения и туристически забележителности.

Хотелът е на 15 минути от летище София и осигурява на своите гости транспорт от и до летището със собствен микробус.

Вдъхновен от новите тенденции на съвременния градски живот, изцяло обновеният Ресторант 106 отваря врати, за да ви изкуши с новите си кулинарни предложения. В концепцията на менюто е заложена здравословната кухня, приготвена по съвременна технология, със селектирани висококачествени продукти.

special offer