Sevtopolis Hotel Medical & SPA

Hotel Overview

двойна стая
179.00

за двама

Цената е за настаняване в двойна стая на вечер с включена закуска и вечеря.


Четиризвездният хотел Севтополис Медикал & СПА е разположен недалеч от центъра на Павел баня, сред красив собствен парк от 10 декара с богата растителност. Хотелът се откроява с модерната си стилна постройка и предлага стаи и апартамента с тераси и прекрасна гледка към Стара Планина и Средна гора. Проектиран е в дъгообразна форма, създавайки чувство за хармония и комфорт сред спокойствие и много светлина. Овалните форми са застъпени във фоайето, апартаментите, ресторанта и плувния басейн, допълвайки усещането за релакс. Ултра-модерният медицински център предлага широк спектър от балнеоложки и оздравителни процедури под наблюдението на висококвалифициран персонал.

След своето откриване през 2010 г. Хотел Севтополис се е утвърдил, като притегателен център за всички, които търсят отдих и почивка съчетана с профилактика на заболявания на опорно-двигателния апарат.

За петте години от своето съществуване хотел Севтополис е отличен с награди от конкурси :

– СПА хотел за 2010 г.

– Медикъл СПА хотел на годината за 2013 г.

– Медикъл и СПА хотел на годината за 2017 г.

Медикъл и СПА център “Севтополис” предлага уютна уелнес зона с вътрешен минерален басейн и външен минерален  басейн (само през летния сезон), джакузи, парна баня, финландска сауна, билкова сауна, Кнайп пътека и релакс зона.

Доверете ни се и изберете мястото, където спокойствието и красотата се сливат в едно. Просто за да се почувствате добре!

special offer