Villa Gella

Hotel Overview

двойна стая
430.00

лева на нощ

Цената за двойна стая на вечер с включена закуска и вечеря.


Сгушенa в подножието на връх Орфей, в чистото необятно пространство на планината Родопи, Вила Гела е идеално място за семейни и приятелски събирания в луксозна обстановка. Тя предлага база за външни и вътрешни занимания, спорт, обучения и интелектуални открития, релаксация. Вилата има шест двойни стаи с характерни, спиращи дъха гледки, с камини, горящи дърва и подово отопление, просторна дневна с място за хранене, масивни”кралски” размер легла и финно спално бельо от Египетски памук. Има възможност за нощуване на 12 възрастни и до 4 деца.

Престоят във вилата може да бъде гастрономическо и винено откритие с любезното съдействие на главния готвач. Кухнята е превъзходна, здравословна, богата – нашият готвач приготвя местни ястия, като използва най-пресните продукти от района и съседните ферми.

Вила Гела предлага много възможности: СПА с вътрешен басейн, масажна маса, постелки за йога, тежести за вдигане, външни игрища за бадминтон, Канадска подкова и петанк. В библиотеката има безжичен интернет, много игри като табла и шах, маса за карти, книги и списания. Произведенията на изкуството от семейната колекция, експонатите от фамилната история, както и гостоприемството на собствениците създават уникална атмосфера и незабравими спомени от престоя във вилата.
Вила Гела е отворена през четирите сезона за планинско катерене, яздене на коне, планинско колоездене, ски, наблюдение на птици, разглеждане на пещери както и средновековни села, народна музика и танци, почивки с практикуване на рисуване и фотография.
Вила Гела осигурява пълно обслужване на гостите си от тяхното пристигане до заминаването им, грижейки се за всичко, за да бъде пътуването безпроблемно.

Вила Гела е първата лукс вила в България, включена в ASTA Worldwide Destination Guide 2017-2018.

Вила Гела е най-добрата българска ски вила според Световните Ски Награди за годините 2013-2014-2015-2016-2017.

special offer