Zornitza Family Estate (Relais & Châteaux)

Представяне

апартамент
313,00

за двама

Цената е за настаняване в двойна стая на вечер с включена закуска.

Семейно имение Zornitza Family Estate е родено от една мечта – за създаване на комплекс, в който луксът и природата са в съвършена хармония. Така избрахме локацията – заради усещането за покой, красота и традиция. Така решихме да е семейно – за да се чувствате добре с най-близките си. Гостоприемството при нас е превърнато във философия, а отношението ни към качествената храна и вино – издигнато в култ.
Събрахме за вас на едно място всичко, което ни е впечатлило от пътуванията по света, и ви го поднасяме с поклон към българските традиции.

Семейно имение Zornitza Family Estate е бутиково място за ваканция и релакс, на което да се насладите заедно с приятели, колеги и роднини. Каменни постройки, дървени греди, червени тухли и артистичен дизайн определят екстериора на шестте вили, решени в тоскански стил.

Гледката към заобикалящите лозови масиви и планински върхове е естествен завършек на интериора. Камината във всяка вила осигурява приятни емоции през студените месеци, а просторните тераси – прохлада и свежест през останалото време.

Ресторант aEstivum е място, от което не ти се иска да си тръгнеш. Отпускаш се, наслаждаваш се на отлично обслужване, тиха музика, стилен интериор, авторска кухня и избор от близо 300 вина от региона и света. Ресторантът разполага с 30 места вътре и широка тераса. Дизайнът е направен така, че да допълва удоволствието от храната и усещането, че си у дома. Гледките през широките прозорци са безкрайни и мамят към околните природни красоти.

Името на ресторанта загатва за акцента, който го отличава и превръща в луксозно заведение – aEstivum е латинското наименование на летния трюфел. Ястията с трюфел присъстват в много от блюдата на ресторанта– от салати до десерти.

 

За пълна ценова информация и всички подробности към изготвена персонална оферта се обърнете към нашия офис или на контактите в сайта.