Уикенд във Велинград

Departure Date

Every Friday

Duration

лева на човек

Views

490

Maximum Seats

16

ОПИСАНИЕ

Вземете Вашето семейство и приятели и елате във Велинград, където въздухът е чист и свеж, истинско удоволствие за любителите на природата и тези, които искат да избягат от стреса на големия град. Представете си как ще прекарате три дни в един от най-прекрасните курорти в Източна Европа – Спа столицата на Балканите.

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ

ДЕН 1 /14 - 17 часа/

НАСТАНЯВАНЕ

След 14.00 часа Пристигане в петзвездната Вила Вучев При пристигане ще бъдете посрещнати от милите домакини на Вила Вучев. Те ще Ви покажат удобствата на вилата и ще Ви помогнат да се настаните. 14.30 часа Освежаващи напитки за посрещане След настаняването във Вила Вучев нашите любезни домакини ще Ви посрещнат с кафе и чай, освежаващи безалкохолни напитки и плато сезонни плодове сервирани в трапезарията или в градината. 15.00 часа Почивка и плаж в двора на Вила Вучев Насладете се на прекрасните летни следобеди във вътрешния двор на вилата. Приятно аранжираните тревни площи с разнообразни цветя и храстчета, топлият басейн и шезлонгите около него ще бъдат добро начало на един незабравим престой във Вила Вучев. Изстудено бяло вино, вкусни хапки и безалкохолни напитки ще допринесат за Вашето откъсване от стреса на големия град.
ДЕН 1 /17 - 22 часа/

ЦЕНТЪРА НА ВЕЛИНГРАД

17.30 – 19.30 часа Разходка в центъра на град Велинград Време за разходка и опознаване на централната част на град Велинград. 20.00 часа Вечеря на свещи с вина от подбрани реколти Домакините на Вила Вучев ще Ви очакват с подредена маса на двора за вечеря, приготвена от екологично чисти и подбрани продукти от региона. Украсеният със свещи двор и пламъка от газовата камина ще придадат допълнителна атмосфера на градината.
ДЕН 2 /9 - 13 часа/

РАЗХОДКА В ПЛАНИНАТА

9.00 часа Закуска във вилата Вашата обилна закуска ще бъде готова и ще Ви очаква, като тя включва: Чай, кафе, мин вода, сокове, кисело мляко,4-5 вида сладка от горски плодове, сирене, натурален пчелен мед, домашна баница/палачинки/домашни мекици/пържени филийки/ по Ваш избор и други вкусотии. 10.00 часа Разходка в планината Направете тонизираща пешеходна разходка в гората над Вила Вучев 5*. По пътя ще разгледате параклисите Св. Георги и Св. Никола и ще се насладите на кристално чиста изворна вода и красиви планински гледки. 11.30 часа Пикник в планината – (нещо невъзможно в големия град) ще подготвим за Вас при заслона на параклис Св. Георги. Салати, домашно приготвени сандвичи, плато колбаси, сезонни плодове ще Ви очакват за лек обяд. Ще доставим за Вас изстудени бира и безалкохолни напитки. 13.30 часа Плаж във Вила Вучев Топлият басейн с ратанови шезлонги, сауна с джакузи и частен масаж (при заявка) във вилата ще Ви възстановят след прехода в планината. Изстудено вино-естествено пенливо розе и сезонни плодове ще са сервирани за Вас на двора.
ДЕН 2 /17 - 22 часа/

ЕЗЕРОТО КЛЕПТУЗА

17.30 часа Следобеден чай Домакините на Вила Вучев ще Ви сервират следобеден чай, който включва пресни сладкиши и богата селекция от чай и кафе. 18.00 часа Разходка до квартал Чепино Разгледайте извор Клептуза – емблемата на Велинград. В езерото има водни колела, а около него има красив парк и няколко заведения. Параклис „Св Петка“ е над езерото на няколко минути пеш. 20.00 часа Вечеря приготвена във вилата Домакините на Вила Вучев Ви очакват с подредена маса за вечеря. Менюто ще включва прясна пъстърва на скара от рибарника на езерото Клептуза. 22.00 часа Питие пред камината Опитайте чаша червено вино до пламъка на камината в градината на Вила Вучев.
ДЕН 3

КРЕПОСТ ЦЕПИНА

8.00 часа Закуска във вилата 9.00 часа Екскурзия до село Дорково: -Средновековната крепост Цепина с музея към нея. Първото писмено сведение за крепостта Цепина е от 1220 г. -Плиоценския парк –пет милиона години назад във времето-изгубения свят на мастодонтите. -Църква „Св Пророк Илия“ в село Дорково 11.30 часа Обяд във Вила Вучев В двора на вилата ще Ви очаква сервиран лек обяд приготвен от екологично чисти и подбрани продукти от региона. 12.30 часа Отписване от Вила Вучев и отпътуване

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Уикенд във Велинград 599.00 179.00 16 Every Friday лева на човек

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal 0.00
Total 0.00

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

По време на престоят Ви „Вила Вучев“ град Велинград е изцяло резервирана само за Вас. Други гости в същия период не се допускат във вилата.

Г-жа Васка Милушева

ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР

Phone

+359888232552

Email

office@bulreisen.com