За нас

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ

„Пътуването е единственото нещо, похарчените пари за което те правят по-богат“

 

Един хотел в нашата колекция не само трябва да има несравнима атмосфера, но и да покрива специално ниво за стил, трябва да има „още нещо“: приветствието трябва да е топло, стаите трябва да бъдат уникални и да бъдат снабдени с пълен набор екстри; напитките трябва да бъдат съвършено поднесени, а вечерята да е вкусна, басейните и спа зоната да оставят бутикови спомени, и най-важното престоя трябва да бъде запомнящ се по най-високите стандарти.

Искате да ползвате специализирани балнео процедури, да сте на частен пикник в гората, да яздите кон, да карате ски, да играете тенис, да отидете на концерт или да пазарувате, vip резервация за ресторант или нощно заведение, организация на частно парти, дневна екскурзия с гид и транспорт? Чудите се кой е най-близкият минерален плаж? Или най-нестандартният начин за прекарване на уикенда?

Всички тези и още много въпроси можете да зададете на нашия консиерж.

Казват, че консиерж е не длъжност, а призвание. Това е човекът, който не просто изпълнява, а предугажда желанията на гостите, а целта му е една – да направи престоя им в избраната дестинация незабравим и да ги накара да се чувстват максимално комфортно.

Консиержът на Bulreisen е на разположение на гостите от първия до последния момент на престоя им.

Независимо дали искате да отидете на винен тур до съседните изби, да откриете най-предизвикателните еко пътеки или да опознаете историята на регионa, нашият консиерж ще ви даде безценни съвети и ще организира вашето намерение.

   НАШИТЕ УСЛУГИ

   Пътни дизайнери

   Дизайн, организация и изпълнение на луксозни обиколни тематични турове в България за частни групи по заявени различни дати.

   24/7 личен асистент

   Това е човекът, който не просто изпълнява, а предугажда желанията на гостите, а целта му е една – да направи престоя им в избраната дестинация незабравим.

   Бутиково настаняване

   Един хотел в нашата колекция не само трябва да има несравнима атмосфера, но и да покрива специално ниво за стил, трябва да има „още нещо“.

   V.I.P. трансфери и транспорт

   Без значение къде се намирате и от какъв транспорт се нуждаете ние сме на разположение, за да ви осигурим най-подходящите за вашите нужди и желания услуги.

   Магнетични екскурзии

   Разгледайте предложенията ни и се убедете сами. Ние ще ви помогнем да направите вашата екскурзия незабравима.

   Професионални екскурзоводи

   Професионални екскурзоводи, които говорят избрания език, на различна възраст, с разнообразни интереси и широк спектър на образование и специализация.

   Самолетни резервации

   Резервация на самолетни билети на полети на чартърни, нискотарифни и редовни авиокомпании. V.I.P. салони и други специфични услуги.

   Гарантирано качество

   Булрайзен ЕООД има лиценз от Министерство на туризма на Р България за туроператорска и турагентска дейност номер РK-01-7163 от 27.08.2013 г.
   Г-жа Васка Милушева

   ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР

   • +359888232552
   • office@bulreisen.com
   Г-жа Виолета Димова

   ПРЕДСТАВИТЕЛ ГЕРМАНИЯ

   • +491778960636
   • vdimova@bulreisen.com
   Г-н Владимир Ников

   ПРЕДСТАВИТЕЛ РУСИЯ

   • +79137057370
   • nikov@consulthotel.com
   Г-жа Румяна Николова

   ПРЕДСТАВИТЕЛ ИСПАНИЯ

   • +34692773124
   • rominanikolova@yahoo.es
   Г-жа Боряна Разсолкова

   ПРЕДСТАВИТЕЛ БЛИЗЪК ИЗТОК

   • +971507546462
   • brazsolkova@bulreisen.com
   • +35988899492
   • office@bulreisen.com
   СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

   Оставете на нас да организираме Вашата луксозна почивка!