КОНГРЕСИ И КОНФЕРЕНЦИИ

Допринасяме за Вашия професионален имидж и представяне

Конференти зали

Конференти зали с от 20 до 250 места, подходящо местоположение, достъпност, възможност за поставяне на декори, симултанен превод и техническо оборудване.

24/7 асистенти

Осигуряване на персонал на място, който да се погрижи за всички аспекти, свързани с организацията - от управление на регистрация до изпращане на участниците.

Мястото - Велинград

СПА столицата на Балканите - спа зоната и басейните оставят бутикови спомени, и най-важното престоя е запомнящ се по най-високите стандарти.

Техника и транспорт

Осигуряване на надеждно техническо оборудване и квалифицирани технически лица за поддръжка. Комплексно транспортно обслужване, според заявените нужди.

Брандинг на събитието

Създаване на концепция за цялостен брандинг на събитието: от печатане на поканите и настаняването, конферентната част и изхранването, до отпътуването.

Социални услуги

Съобразяване с нуждите и изискванията на лица с увреждания. При необходимост ангажиране на квалифицирани лични асистенти и специализиран транспорт.

Храна и напитки

Предложения и резервиране на подходящи места за изхранване, препоръчани ресторанти, съобразено меню, кетъринг, персонал и развлекателна програма.

Гарантирано качество

Булрайзен ЕООД има лиценз от Министерство на туризма на Република България за туроператорска и турагентска дейност номер РK-01-7163 от 27.08.2013 г.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Оставете на нас да организираме Вашата луксозна почивка!