РОМАНТИЧНИ ГОДИШНИНИ

Предлагаме най-различни весели и цветни тематични партита

Рождени дни

Предложения и резервиране на подходящи места - в СПА хотел, ресторант и нощен бар, избор на меню, развлекателна програма или просто с близкия човек.

Детски рождени дни

Предложения за професионални аниматори, варианти за сценарий, озвучаване, кетъринг и осъществяване на нестандартни парти-идеи за деца от 3 до 8 год.,

Кръщенета

Традиции и ритуал - предложения за ресторант, резервация на ритуал в църква, СПА хотел, избор на меню за възрастни и деца, детска анимация.

Юбилейни годишнини

Приемайки вашия празник като свой организираме всеки детайл, като изработка на покани, празнично меню, цялостна индивидуална украса, водещ и програма на празника, хостес, подаръци за гостите.

Ергенски и момински партита

Уикендни СПА партита - резервация на СПА хотел, релакс процедури в СПА център, ресторант, пиано бар, дискотека и брандирне на събитието.

Именни дни

Резервиране на ресторант, градина, пиано бар и настаняване в СПА хотел - няма нищо по-освежаващо от това на именния си ден да смениш обстановката.

Тематични партита

Предложения и резервиране на подходящи места за изхранване, препоръчани ресторанти, съобразено меню, кетъринг, персонал и развлекателна програма.

Фамилни срещи

„Фамилията е всичко“ - денят на среща наближава и сме сигурни, че всички я очаквате с вълнение, а е нужно място, организация, сценарий и бюджет.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Оставете на нас да организираме Вашата луксозна почивка!