ТИЙМБИЛДИНГ

Изненадващ, въздействащ, запомнящ се!

Тиймбилдинг програма

Изработване на индивидуален дизайн за всеки клиент на специфична тиймбилдинг програма на открито и/или закрито.

24/7 асистенти

Осигуряване на персонал на място, който да се погрижи за всички аспекти, свързани с организацията - от управление на регистрация до изпращане на участниците.

Мястото - Велинград

СПА столицата на Балканите - спа зоната и басейните оставят бутикови спомени, и най-важното престоя е запомнящ се по най-високите стандарти.

V.I.P. трансфери и транспорт

Без значение къде се намирате и от какъв транспорт се нуждаете ние сме на разположение, за да ви осигурим най-подходящите за вашите нужди и желания услуги.

Брандинг на събитието

Изберете най-подходящата активност или се оставете в наши ръце, да ви изготвим индивидуална оферта на база на вашите нужди и желания.

Допълнителни услуги

Професионални водещи, наем на шатри, конна база, картинг писта, полети с делтапланер, ски и сноуборд оборудване, тенис корт, боулинг, билярд, конферентни зали, видео и фото заснемане и други.

Храна и напитки

Предложения и резервиране на подходящи места за изхранване, препоръчани ресторанти, съобразено меню, кетъринг, персонал и развлекателна програма.

Гарантирано качество

Булрайзен ЕООД има лиценз от Министерство на туризма на Р България за туроператорска и турагентска дейност номер РK-01-7163 от 27.08.2013 г.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Оставете на нас да организираме Вашата луксозна почивка!