Spa Hotel Elbrus

Hotel Overview

двойна стая
129.00

за двама

Цената е за настаняване в двойна стая на вечер с включена закуска и вечеря.


Спа хотел Елбрус се намира на слънчев склон в най-богария на термални извори курорт Велинград. Разположен в Северозападни Родопи, между 750 и 800 м. надморска височина.

Хотелският комплекс ползва лековитата минерална вода от прочутия извор Вельова баня. Неговите специфични лечебни свойства са: безплодие при жените, неврологични и бъбречно – жлъчни заболявания.

Отдайте се на пълноценна почивка в Спа центъра. В него ще откриете богат избор от лечебни и екзотични масажи, спа терапии за лице и тяло. На Ваше разположение са: 3 басейна с минерална вода, които можете да ползвате целогодишно, фитнес зала, инфрачервена и финландска сауна, парна баня, басейн с черноморска луга и зала за релакс.

В СПА хотел Елбрус има добре обзаведена физиотерапия с лекарски кабинет, предлагаща физиотерапевтични процедури като йонофореза, галванотерапия, магнитотерапия, вакумед и други оздравителни процедури. С тях успешно се лекуват заболявания на опорно двигателния апарат, на периферната нервна система, хронични белодробни заболявания. Екип от специалисти ще се погрижат за Вашето здраве с изработването на индивидуални лечебни програми.

Красивата околност и близките туристически обекти, които можете да посетите ще прибавят незабравими спомени за дните прекарани в този благословен от Бога край.

 

Басейни и атракции в термален АКВАПАРК ЕЛБРУС

 

1.ДЕТСКИ БАСЕЙН

обем 45,00куб.м.

 

Оборудван с детски атракцион

1.Пързалка  тръба

 1. Пързалка открита
 2. Изливна кофа
 3. Пръскачки
 4. Воден ефект – гъби
 5. Воден ефект – въртяща топка
 6. Воден ефект – въртящ цилиндър
 7. Воден ефект – воденично колело
 8. Воден ефект – воден конус

 

 1. ДЖАКУЗИ

обем 38,00куб.м.

 1. Хидромасажна зона с 4 места с воден и въздушен масаж
 2. Лежанки с въздушен масаж – 3бр.
 3. Воден ефект – Струйник – 2бр.
 4. Коремен масаж – 1бр.

 

 1. БАСЕЙН ПЪРЗАЛКИ

обем 83,00куб.м.

Пързалка Рафтинг (800x1400mm) – 69,00м

Пързалка тръба (Ø820mm) – 55,00м

 

 1. БАСЕЙН ЗА ПЛУВАНЕ

обем 192,00куб.м.

 

За пълна ценова информация и всички подробности към изготвена персонална оферта се обърнете към нашия офис или на контактите в сайта.

special offer