Villa Santa Maria - Batak dam, Bulgaria

Hotel Overview

double room
25.00

euro per night

Price for double room per night including breakfast.


Скъпи почитатели на свежите планински преживявания, имаме удоволствието да представим на Вашето внимание един нов семеен хотел, намиращ се в прекрасната част на Родопа планина – Цигов чарк – Язовир Батак. Разположението на СЕМЕЕН ХОТЕЛ „Вила Санта Мария” създава условия за почивка и възстановяване, за риболовен, ловен, селски, исторически и религиозен, високопланински и хоби туризъм, водни развлечения, както и за зимни, развлекателни и екстремни спортове.

Хотелът се състои от 6 двойни стаи, 2 едноспални апартамента и 1 мансарден апартамент, ресторант с 35 места и открита панорамна тераса с 40 места. Всички помещения, ресторант и панорамна тераса са с неповторима гледка към язовир Батак.

В близост се намират уникални природни резервати и изобилие от неповторорими изкуствени езера.

Храната в ресторанта се приготвя на място с гарантирани домашно приготвени продукти, като приоритет имат вкусното агнешко и телешко месо от Родопски регион, домашни зайци, местните картофи, на място приготвени сладка от диворастящи плодове – ароматни горски ягодки, черна боровинка, малини, къпини. Във всеки момент можете да се освежите с чай от горски билки, овкусен с боров или билков мед от Баташки производители. Обстановката е близка до домашния уют. Това е мястото за Вашия семеен празник, събитие или дори само здравословно хранене.

Очаква Ви атмосфера, която ще Ви зареди и ще остави приятни спомени!

special offer